torstai 30. tammikuuta 2014

Järjestöt lähidemokratian tukena hankkeen koulutukset ja sisällöntuotanto osallistu.fi - sivulle jatkuvat

JÄDE-hankkeen päätösvuosi on alkanut. Tiedossa on viime vuoden tapaan vaikuttamiseen liittyviä koulutuksia sekä www.osallistu.fi - sivuston viimeistely kevään aikana. Työryhmä hyödyntää sivuston viimeistelyssä työryhmän ulkopuolisia sivuston testaajia saadakseen mahdollisimman monipuolisia ja kehittäviä kommentteja. Uutena toimijana sivustoa on tullut tuottamaan Agricola-opintokeskus, joten kirkon ja  seurakunnan vaikuttamisen paikat nousevat myös esiin.

Joko olet tutustunut sivustoomme? (kuva päässivusta alla). Mikäli et, tervetuloa sivulle www.osallistu.fi ! Sivuston oikeasta kehyksestä voit myös lähettää palautetta sivuston tuottajille. Huomaathan, että sivusto tulee vielä muuttumaan kevään aikana ! 


Hankken koulutuksista on tällä hetkellä käynnissä kaksi:

Kansalaisfoorumin toteuttama Välineitä nettikokouksiin ja -palavereihin 22.1.- 12.2.2014
Verkkokurssi tarjoaa ideoita ja käytännön vinkkejä henkilöille, jotka tuntevat olevansa aloittelijoita nettimaailmassa.

OK-opintokeskuksen koulutus: Tykkäätkö? Vaikuta somella (3 op) 14.1.-14.2.1014  on myös hyvässä vauhdissa. Mukana on tällä kertaa osallistujia Seinäjoelta ja Turusta. Koulutuksen aikana tuotetaan muun muassa videoleikkeitä Bambuserilla, kirjoitetaan yhteisöllisesti blogia Bloggerilla, ohjausta tarjotaan Google+ palvelun hangoutilla ja koulutuksen aikana tehdään omaan vaikuttamistoimintaan liittyvä kehittämistehtävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti