tiistai 15. huhtikuuta 2014

Jäde-hanke esillä ITK-konferenssissa 10.-11.4.2014

Järjestöt lähidemokratian tukena- hanke oli esillä ITK-konferenssissa Hämeenlinnassa 10.-11.4.2014

ITK-konferenssi houkutteli tuhatkunta osallistujaa- eri koulutusalojen opettajia, kehittäjiä, tieto-ja viestintätekniikan osaajia ja innostajia. Jädeläiset olivat mukana Aktiivi-hankkeen toripaikalla muiden ESR-rahoitusta saavien hankkeiden kanssa. Tavoitteena oli markkinoida hankkeessa tuotettua vaikuttamissivustoa www.osallistu.fi opettajille ja kouluttajille. ITK-osallistujia hoksautettiin heittämään vaikuttamisnoppaa, johon kirjattuihin kysymyksiin löytyivät vastaukset tuoreelta sivustoltamme.

Kuva 1. ITK-osallistuja on saatu pysäytettyä nopanheittoon. 

Nopaneheittoa seurasi tuhti tietopaketti vaikuttamisesta ja sivustostamme lempeissä löylyissä saunanlauteilla.
Kuva 2. Jädeläiset valmiina antamaan lempeät vaikuttamislöylyt ITK-lauteilla.

ITK-osallistujat olivat varsin kiinnostuneita vaikuttamissivustosta ja näkivät potentiaalia hyödyntää sitä eri kouluasteiden opetuksessa. Jädeläiset saivat myös hyviä ideoita sivuston viimeistelyyn liittyen. Seuraavan kerran hanke on esillä Sosiaalifoorumilla, joka kokoaa yhteen  erilaisia liikkeitä, järjestöjä ja verkostoja keskustelemaan ajankohtaisista globaaleista ja paikallisista kysymyksistä.

HUOMAATHAN, että olemme esillä mys Facebookissa! Osallistu ja vaikuta- sivulla kerromme hankekuulumisia sekä laajasti muita ajankohtaisia vaikuttamiseen liittyviä asioita, ilmiöitä, materiaaleja ja tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti